BUDGIVNING

Att lägga bud

För att lägga bud på auktionerna via webben måste du först vara inloggad på ditt konto. Saknar du konto kan du lätt skapa ett på denna webplats.

Klubbauktion

Lägger du bud på en klubbauktion kommer budet att bevakas av kundtjänst på plats. Bud via webben kan läggas och höjas fram till auktionsstart.

webbauktion

Lägger du ett bud på en webbauktion eller klubbauktion med öppen budgivning kommer datasystemet automatiskt att buda åt dig(upp till ditt maxbud) enligt den budstege som du hittar nedan.

Innan webbauktionen är avslutad kan man alltid höja sitt redan lagda bud.

Köp nu!

Är objektet märkt med Köp NU! kan du direkt lägga “vinnande bud” oavsett om det redan finns bud lagda på objektet. Auktionen på aktuellt objekt kommer då direkt att avslutas.

Realtidsauktion

En “Realtidsauktion” är nästan samma sak som en vanlig “Klubbauktion” med den skillnaden att den görs upp via nätet och det är en dator som agerar auktionist. Buden är riktiga lagda av verkliga människor och det är även dessa som bjuder emot dig under själva auktionen.

En realtidsauktion har en starttid men ej någon sluttid då sluttiden för auktionen hela tiden förlängs så länge någon budar. För att ändå forsera auktionstiden kommer därför objekten att säljas 5 åt gången. Dessa kommer automatiskt och du behöver inte göra någonting annat än klicka på budknappen när du känner att läget är rätt.

Budstege

NivåHöjning
0 – 101 SEK
10 – 10010 SEK
100 – 25010 SEK
250 – 100010 SEK
1000 – 250020 SEK
2500 – 500020 SEK
5000 –50 SEK
EQuiFimus logotyp

Vi hjälper dig hela vägen

Bli av med ditt gödsel, 

enkelt och bekvämt!

Med EQuiFimus erbjuder vi en miljövänlig och klimateffektiv hantering av ditt gödsel, från produktion till slutdestination.

Ansök om att gå med i EQuiFimus gödselhanteringsprogram, där vi ombesörjer hämtning och bortforsling av ditt gödsel. Du hyr täta förvaringskärl av oss och när det är dags för tömning hämtar vi det hos dig.

Du tjänar på affären då vi låter ett antal aktörer lägga bud på gödslet, mellanskillnaden får du själv tillbaka i form av värdecheckar som du kan handla linströ för hos oss.

Kravet för att kunna ansöka om ett gödselhanteringsavtal med oss är att du enbart använder linströ i ditt stall.